Snö, snö och åter snö…

altanbilder-004

 

Denna syn mötte mig en morgon då jag jobbat. Måste ha sovit gott för jag hörde inte då det brakade. Grannen sa att det lät jättehögt och vill gå över för att höra att hundarna var ok (obs, inte att jag var ok). Det har kommit så mycket snö i år, snöslungan går varm och de 2 nedersta trappstegen i entren syns inte längre.

Hundarna tycker om snö, det har varit lite jobbiga promenader då det inte varit plogat… man får pulsa fram och hundarna hoppar bredvid en. Plocka bajs har varit ett annat gissel. Jag försöker vara en duktig hundägare och plocka upp efter hundarna men hur lätt är det då Ozzy som verkar tro att det ligger ett allmänintresse i vad han vräker ur sig och vill exponera det för så många som möjligt,  klättrar högt upp på en snövall och lägger en rykande hög som sjunker ner en halvmeter i snön.

Dessa enorma mängde snö har också gjort att Ozzy kan kliva över staketet och hälsa på Yngve (vår granne)… Iris har löplina nu tills våren kommer och jag får ta nya tag med staketet… göra det rymningssäkert… hur nu det ska gå till.

5 Responses to “Snö, snö och åter snö…”

 1. vivienne westwood Says:

  Do you have vivienne westwood jewellery ? Do you want to buy vivienne westwood earrings? Do you want to enjoy vivienne westwood necklace?Many people are fascinated by the fashion and design of vivienne westwood jewellery, vivienne westwood earrings,vivienne westwood necklaces, vivienne westwood cufflinks, vivienne westwood bracelet, vivienne westwood rings, vivienne westwood sunglasses, vivienne westwood wallets, vivienne westwood bags, vivienne westwood brooches, vivienne westwood strap.Besides ,many customers think that vivienne westwood jewellery, vivienne westwood earrings,vivienne westwood necklaces, vivienne westwood cufflinks, vivienne westwood bracelet, vivienne westwood rings, vivienne westwood sunglasses, vivienne westwood wallets, vivienne westwood bags, vivienne westwood brooches, vivienne westwood strap are fine in workmanship and competitive in price.Though vivienne westwood products are not expensive ,they are durable and beautiful.Almost everybody can afford them and enjoy appealing vivienne westwood jewellery, vivienne westwood earrings,vivienne westwoodnecklaces, vivienne westwoodcufflinks, vivienne westwood bracelets, vivienne westwood rings, vivienne westwood sunglasses, vivienne westwood wallets, vivienne westwood bags, vivienne westwood brooches, vivienne westwood strap.Our customers positive response are the best explanation of cheap and beautiful vivienne westwood products.The Ed Hardy T Shirts
  The Ed Hardy Bags
  The Ed Hardy Wallets
  The juicy couture
  The juicy couture clothing
  The juicy couture wallets
  The juicy couture handbags
  The Juicy Couture
  The juicy couture tracksuits
  The juicy couture jewelry
  The juicy couture handbags
  The juicy couture jewelry
  The juicy couture

 2. best gift Says:

  Silk Scarf are regarded as some of the most practical accessories for both men and women of all ages.Men’s Scarf Not only are they versatile and capable of being worn with any type of outfit they can also be worn all year round.Silk Scarves have been considered one of the most enduring and versatile accessories in the history of fashion.Silk Scarf are the height of luxury and add instant glam our and class to any outfit. There’s definitely something about owning one that makes the wearer look well heeled.Silk Scarf, also make great Christmas or birthday presents and will make the recipient feel cared for and thought about. The present will also remind them of you every time they wear it and so is ideal for loved ones. Wearing Silk Scarves can certainly ensures that you stand out in a summer crowd of identical dresses and many Men’s Scarf are available at discounted prices depending on the quality you can afford.Men’s Scarf are without doubt one of the most popular pieces of clothing accessories.The main reason for its attraction is the softness, beauty and the perception of true luxury.

 3. crastal jewelry Says:

  Women of all age groups love to be trendy and stylish.Of all the accessories, Swarovski crystal make for an important place in their mind. They prefer wearing Swarovski crystal earrings,rings,necklaces to different places because it gives them a sense of elegance and confidence. For fashion conscious and stylish woman, Swarovski crystal jewelry make for a perfect choice.Swarovski crystal, a brand name synonymous with luxury, style and elegance, offers a wide variety ofjewelries. Classic and elegant design and chic sophistication, these beautiful Swarovski crystal jewelry add glamour to your personality. Swarovski crystal jewelry is the best alternative for highly expensive diamond jewelry set. It can be safely worn during the day without any suspicious character following you all over town.Swarovski crystal jewelry are alternative to expensive jewelry because they are cheap and affordable,everyone can enjoy them.

 4. tresor paris Says:

  These tresor paris bracelets are made mainly for these types of occasions. Everybody wants to make his wedding or engagement ceremony beautiful with the help of engagement tresor paris bracelets Houston. Engagement tresor paris bracelets are considered as the most beautiful symbol of love and occasion. Women consider their engagement very special in their life. It is the tradition that tresor paris jewellery should be used to start the engagement or wedding ceremony. Women mostly use to select their ring from different types of necklaces. They want to wear diamond tresor paris necklaces as this looks beautiful and gorgeous. This takes the attention of the people. These are the main cause why tresor paris jewellery are getting popular. These types of rings are the best for this ceremony.
  The tresor paris jewelries at paris give the highest quality of jewelry at a reasonable cost. If you wear tresor paris jewellery then that will make an impressive sense of your sense of favor, personality and your social status.

 5. pandora jewellery Says:

  Now pandora jewellery become more and more popular within all kind of people. Pandora is a kind of fashion style, you can diy your bracelets and necklaces with pandora charms or pandora beads. It won a good reputation. Cheap pandora jewellery often held its regular discount activities, such as pandora bracelets, pandora bangles and pandora earrings so on. In these activities pandora necklaces sale got great success. cheap pandora consists of two main aspects, pandora rings sale and pandora accessories.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu