Hundarna, barnen och att ha en favorit…

Jag har mina barn varannan vecka, de bor hos sin pappa halva tiden. Det är så kul att se hundarna då barnen kommer hem. Iris blir så glad att hela rumpan går fram och tillbaka då hon viftar på svansen…..”äntligen är flocken samlad igen”

Erik frågade mig häromdagen om vilken av hundarna jag älskade mest…. kunde inte utse en favorit…det går inte men jag ser att mina barn har varsin favorit och de känslorna verkar vara ömsesidiga.

Erik har sin favorit i Iris, Emil i Ozzy. När Emil var sjuk förra veckan vek inte Ozzy från honom många meter. Låg utanför hans sovrum, sov med honom då Emil låg i min säng. Hundarna är aldrig där om inte jag är där. Erik brukar rasta Iris, det tycker han går bra… tror inte han rastat Ozzy en gång på 5 månader… han känner sig mer säker med Iris. Iris uppför sig väl med Erik… hon vet var hon har honom. Hon kan även gå in på hans rum och ligga på golvet där… Ozzy går sällan in där om det inte är för att torka av munnen på lakan i den obäddade sängen eller kolla efter något ät/bitbart.

Det värmer hjärtat enormt då jag ser Erik gosa med Iris i soffan, eller Emil borra in hela ansiktet i Ozzys päls då han ligger framför tv:n.

Mina föräldrar har också varsin favorit… tror att Ozzys position riskerades enormt igår kväll dock.

Vi hade bjudit över mina föräldrar på middag. Satt efter middagen i soffan med lite vin och småpratade. Ozzy låg på golvet och började så småningom att fisa så där vidrigt som han gör ibland. Inom loppet av ett par sekunder hade han utrymt vardagsrummet…. det GICK INTE att stanna kvar där inte… (kan meddela att han även rapade mamma i ansiktet då han gosade ner sig i soffan, pappa skrattade gott)… vilken charmis man har.

ozzygolv

6 Responses to “Hundarna, barnen och att ha en favorit…”

 1. vivienne westwood Says:

  Do you have vivienne westwood jewellery ? Do you want to buy vivienne westwood earrings? Do you want to enjoy vivienne westwood necklace?Many people are fascinated by the fashion and design of vivienne westwood jewellery, vivienne westwood earrings,vivienne westwood necklaces, vivienne westwood cufflinks, vivienne westwood bracelet, vivienne westwood rings, vivienne westwood sunglasses, vivienne westwood wallets, vivienne westwood bags, vivienne westwood brooches, vivienne westwood strap.Besides ,many customers think that vivienne westwood jewellery, vivienne westwood earrings,vivienne westwood necklaces, vivienne westwood cufflinks, vivienne westwood bracelet, vivienne westwood rings, vivienne westwood sunglasses, vivienne westwood wallets, vivienne westwood bags, vivienne westwood brooches, vivienne westwood strap are fine in workmanship and competitive in price.Though vivienne westwood products are not expensive ,they are durable and beautiful.Almost everybody can afford them and enjoy appealing vivienne westwood jewellery, vivienne westwood earrings,vivienne westwoodnecklaces, vivienne westwoodcufflinks, vivienne westwood bracelets, vivienne westwood rings, vivienne westwood sunglasses, vivienne westwood wallets, vivienne westwood bags, vivienne westwood brooches, vivienne westwood strap.Our customers positive response are the best explanation of cheap and beautiful vivienne westwood products.The Ed Hardy T Shirts
  The Ed Hardy Bags
  The Ed Hardy Wallets
  The juicy couture
  The juicy couture clothing
  The juicy couture wallets
  The juicy couture handbags
  The Juicy Couture
  The juicy couture tracksuits
  The juicy couture jewelry
  The juicy couture handbags
  The juicy couture jewelry
  The juicy couture

 2. hancy Says:

  I like your article very much, thanks for you said. And i like juicy couture very much too,include juicy couture handbags juicy couture sunglasses, and juicy couture jewelry always made me feel very strange,juicy couture charms are all be designed chic and unique.Juicy Couture T Shirts can increase your domineering and ed hardy t shirts can show a beautiful woman’s personality and temperament.juicy couture necklaces have indescribable beauty.juicy couture bikini,juicy couture tracksuits ,juicy couture t shirts,juicy couture handbags ,juicy couture flip flops ,ed hardy bags are super sexy.juicy couture watches are very cheap and juicy couture sunglasses can protect yout eyes.If you want to be different from others ,please allow juicy couture wallets help you ! Juicy couture sale products will not cost you little money and juicy couture can make you more confident !

 3. nature crystal jewellry Says:

  I have read your article.Article is very interesting,thanks for your sharing.
  crystal jewellery
  Crystal Pendant
  Crystal Pendants
  Swarovski Crystal
  Swarovski crystal jewellery
  Crystal Necklace
  Crystal Necklaces
  Crystal Bracelet
  Crystal Bracelets
  Crystal Rings
  Crystal Earrings

 4. tresor paris Says:

  tresor paris necklaces and tresor paris earrings so on. In these activities tresor paris necklaces sale got great success. cheap tresor paris consists of two main aspects, tresor paris sale and tresor paris accessories.

 5. tresor paris Says:

  These tresor paris bracelets are made mainly for these types of occasions. Everybody wants to make his wedding or engagement ceremony beautiful with the help of engagement tresor paris bracelets Houston. Engagement tresor paris bracelets are considered as the most beautiful symbol of love and occasion. Women consider their engagement very special in their life. It is the tradition that tresor paris jewellery should be used to start the engagement or wedding ceremony. Women mostly use to select their ring from different types of necklaces. They want to wear diamond tresor paris necklaces as this looks beautiful and gorgeous. This takes the attention of the people. These are the main cause why tresor paris jewellery are getting popular. These types of rings are the best for this ceremony.
  The tresor paris jewelries at paris give the highest quality of jewelry at a reasonable cost. If you wear tresor paris jewellery then that will make an impressive sense of your sense of favor, personality and your social status.

 6. pandora jewellery Says:

  Now pandora jewellery become more and more popular within all kind of people. Pandora is a kind of fashion style, you can diy your bracelets and necklaces with pandora charms or pandora beads. It won a good reputation. Cheap pandora jewellery often held its regular discount activities, such as pandora bracelets, pandora bangles and pandora earrings so on. In these activities pandora necklaces sale got great success. cheap pandora consists of two main aspects, pandora rings sale and pandora accessories.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu