Kramnallarna….

På kvällarna när jag ska gå i säng och borstar tänderna brukar jag höra hundarna tassa in i sovrummet. När kommer in möts jag oftast av denna syn (obs ibland en välbäddad säng ;) )

hundar-i-sangen

Det blir till att krångla sig ner bredvid hundarna. Iris är den som oftast har störst ”sängvett och etikett” Hon lägger sig nära mig, mysigt och värmande. Ibland ligger hon faktiskt sked med mig. Det är mysigt med hennes huvud på min kudde och jag kan hålla om henne.

Ozzy saknar ”sängvett o etikett”. Han kan hoppa upp i sängen, kolla så att det verkligen är matte där… spana, spana… ok där ligger hon.. puss puss (vaknar här av att någon snosar mig i örat och slickar min näsa)  Allt detta för att sedan rasa ihop i en hög PÅ matte.

Jag vet… en del tycker att det är äckligt att ha hundar i sängen, har även hört att man skickar ut ”fel signaler”… det blir hundarnas säng.. inte din…

Kan det inte vara VÅRAN säng då?? :)

ozzyjag

iriskoll

ozzypuss

irisfot

4 Responses to “Kramnallarna….”

 1. Sara Says:

  Fin spis, verkligen!! Har för avsikt att se den ”live” nångång.. ;)
  Har läst mail och dilemma.. Funderar p som bäst på en ”bra eller anus”-lista.. Lovar höra av mig snart, lite mycket just nu bara..(ovanligt!).
  klem,klem

 2. Ewa Says:

  Åhh, nu ska jag gå och lägga mig för natten med Chara-GOZ i sängen!

 3. maja72 Says:

  Härligt :D

 4. crystal jewelry Says:

  I have read your article.Article is very interesting,thanks for your sharing.You are looking for a great selection of guaranteed and long lasting quality crystal gifts,like crystal jewelry and handmade crystal jewelry then you are in the right place.A gift of Swarovski Crystal Jewelry is always appreciated, whether for yourself or as a gift for anniversaries, weddings, birthdays, graduations, housewarmings, Valentine’s Day, Mother’s and Father’s Day. Our crystal jewelry ,include Handmade Crystal Jewelry,Crystal Pendants,Crystal Necklace,just make you feel good about gift giving. Swarovski crystal jewelry,Crystal Bracelet can inspire mind, purify body and mind, treat illness,change luck,and so on.Crystal Necklace are fragile and so they require gentle handling. Treated with care, they will bring you pleasure for years.If you want to more about me,you can visit crystal jewelry online,thanks.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu