Byte av deodorant??

Hundarna är sura på mig idag, vet inte vad jag gjort. Har försökt att tänka igenom dagen utfall jag missat något. Kommer inte på något. Iris blängde surt på mig då hon fick sin kvällsmat ..ungefär som om jag serverat henne gamla äppelskrutt. Åt saaaakta, saaakta. Efter maten ville hon gå ut på en gång. La sig med en tung suck på grusgången.

Har försökt att klickerträna med Ozzy idag… så trögt har det aldrig varit med honom som idag. Satte sig framför mig och blängde (vi tränade ligg). När väl frestelsen blev för stor och han la sig fick han ”klick” och godis. Trodde att det skulle lossna nån gång men det var samma visa igen…. sitta platt på rumpan och blänga matte i ögonen…lääääääänge till doften av ost blir för överväldigande. Han försökte fuska nån gång och springa bakom mig och sno åt sig godiset… hmmm.

Rufus ska vi inte prata om. Han skällde ut grannen då hon skulle ta in sin tvätt så jag tog in Rufus en stund. Han kan gott vara lite social med oss..tänkte jag . Den stunden han var inne var en serie avancerade flyktförsök från självaste Hannibal Lector. Han sprang som en gasell över parketten (annars står han o segar och halkar) mot altandörren i hopp om att jag skulle glömt haspen. När dörren trots allt inte gick att öppna kraffsade han förtvivlat med tassarna mot dörren. Så fort någon av barnen närmade sig ytterdörren hoppade han på bakbenen och lät som en chimpans… ville så förtvivlat gärna bli utsläppt.

Nu ska jag ta ett bad, krypa i ett par stora mjukisbyxor och lägga mig framför tv:n med en skål chips. Får jag inte sällskap då i soffan kommer jag i morgon köpa ny deodorant och en flaska Listerine…

boxer-2

2 Responses to “Byte av deodorant??”

  1. Ewa Says:

    *ASG* Vid eftertanke, ta Rexona, den turkosblå. Chara har varit snäll och gosig sedan jag köpte den :-D . Åt andra sidan får vi väl se hur snäll och gosig hon är efter helgens citrondusch-kur…

  2. jose Says:

    vi som ser fram emot din blogg vill ha nyheter oftare om hundarna.. även om JAG vet…

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu